Beşiktaş hazırlık maçında rakibini boğdu!Beşiktaş

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında 4 Nisan Perşembe günü Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, bu maçın hazırlıklarını idmanlarla sürdürdü. Teknik direktör Fernando Santos yönetimindeki Bianconeri, daha sonra BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Karadağ’ın Buducnost takımıyla hazırlık maçı yaptı.

ÖZEL İZİNLİ MASUAKU

Al-Musrati, Salih Uçan ve Tayfur Bingöl bireysel hazırlıklarına Juventus takımında devam etti. Milli takım oyuncularının yanı sıra Omar Colley de bugün dinlendi. Sakatlığından kurtulan Daniel Amartey, 25 Mart Pazartesi günü takımla antrenmana başlayacak. Masuaku’nun bir yakınını kaybettiği için özel izne ayrıldığı öğrenildi.

Maçı tribünden takip edenler arasında 21 Yaş Altı Milli Takımı’nda forma giyen Semih Kılıçsoy ve takımların genel koordinatörü Samet Aybaba da vardı.

ABOUBAKAR GOLLE DÖNÜYOR

Antrenör Fernando Santos karşılaşmaya Ersin Destanoğlu, Svensson, Tayyip Sanuç, Emrehan Uzunhan, Emrecan Terzi, Demir Ege Tıknaz, Gedson Fernandes, Muleka, Ghezzal, Cenk Tosun, Aboubakar’dan oluşan 11’le başladı.

Öte yandan takımın ilk 11’i Pavlicic, Ignjatovic, Orahovac, Adzic, Bojovic, Mirkovic, Raickovic, Mujan, Grbic, Ivanovic ve Despotovic’ten oluşuyor.

Beşiktaş’ta 16. dakikada Emrecan Terzi maça devam edemedi ve yerine Umut Meraş oyuna girdi. Ev sahibi ekip ilk yarıyı Gedson Fernandes, Umut Meraş ve Ghezzal’ın golleriyle 3-0 önde kapattı. Santos; İkinci yarıya Onur Bulut, Rebic ve Necip Uysal’ın oyuncu değişiklikleriyle başlarken, ilerleyen dakikalarda Joe Worrall ve Utku Yuvakuran’a da görevler verdi. Beşiktaş, Aboubakar ve Worrall’ın attığı gollerle birer gol daha bulurken, konuk takımın tek golü Ivanovic oldu.

Karşılaşmada başka gol olmamasına rağmen Bianconeri karşılaşmayı 5-1’lik farklı bir skorla galip tamamladı.

Yerel seçimler 2024
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Arda Güler'in açıklaması Galatasaray'a ulaştıArda Güler’in açıklaması Galatasaray’a ulaştı
Temsilcimiz CS2'de tarih yazıyor!Temsilcimiz CS2’de tarih yazıyor!
Milli takımda bir sakatlık daha!  takımdan çıkarıldıMilli takımda bir sakatlık daha! takımdan çıkarıldı

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Popüler Firmalar
Güncel Haberler
Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber