Araştırma Sektörünü Blockchain’e Yönlendiren Kripto Paranın Başarılarının Listesi – Son Dakika İş Haberleri

Araştırma sektörüne özel olarak geliştirilen ve yerel kripto para borsası Bitexen’de ön satış sürecini 29 Şubat – 19 Mart tarihleri ​​arasında tamamlayan GAG Token kripto parasından önemli yeni bir haber geldi. Kullanıcıların araştırma ve pazarlama faaliyetlerine katılarak ödüller kazanmasını sağlayan yenilikçi bir araştırma şirketi ve yenilikçi platform olan Adgager’in kripto para birimi GAG Token, Bitexen Pro Board’da listelendi. Listeleme, kripto para biriminin erişilebilirliğini ve görünürlüğünü artıracaktır.

Daha erişilebilir olun

Binance Smart Chain (BSC) altyapısı ile BEP-20 standardında oluşturulan kripto para birimi GAG Token, söz konusu listelemeyle önemli bir kilometre taşı bıraktı. Daha fazla yatırımcının erişimine açık hale gelen ve saygın kripto paralar arasında yer alan proje, ekosistemi genişletmek ve daha fazla piyasa katılımcısına ulaşmak için önemli bir adım attı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaşan Adgager kurucusu Umut Vural, şunları söyledi: “Ön satışlarda büyük ilgi gören ve %30 ön satış bonusu ile kısa sürede tükenen Adgager, bu listelemeyle olgunluğunu bir kez daha ortaya koydu. Adgager proje ekibi ve topluluk, GAG tokenine olan sarsılmaz inançlarını sürdürüyor. Projeye duyulan bu güçlü güven, yatırımcıların GAG Token’ın gelecekte kripto para piyasasında önemli değerlerden biri haline geleceğine olan güvenini de destekliyor. Ekip ve topluluk, GAG Tokenlarının uzun vadeli potansiyelini ve Adgager ekosistemi tarafından sağlanan yenilikçi çözümlerin değerini vurguluyor. “Bu paylaşılan vizyon, GAG Token’ın onu geleceğin kripto para birimleri arasında öne çıkaracak temel direklerden biri olduğunu doğruluyor.” dedi.

Özel etkinlikler ve airdroplar planlanıyor

Umut Vural, GAG Token’ın Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitexen’in Pro Board’unda listelenmesinin, airdrop gibi özel planlanmış etkinlikler için de platform oluşturduğunu söyledi. “GAG Token’ın Bitexen’de listelenmesi projemiz ve topluluğumuz için büyük bir başarıdır. Listeleme, araştırmaya dayalı kripto para biriminin piyasada değer kazanmasına ve istikrarlı bir şekilde büyümesine olanak tanıyacak. Topluluk liderliğindeki proje, bu listeyle airdrop’lar ve topluluğa özel etkinlikler tasarlayacak. Bu etkinlikler, aktif Gager’lar ve Adgager platformunu kullanmaya devam eden yatırımcılar için değerli fırsatlar sağlayacaktır. Uzun vadeli bir yol haritasıyla tasarlanan projenin değeri toplumsal destekle zamanla artacak. Camiamıza bize inandıkları için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ekosistem ödülü ve değer aktarım aracı

GAG Token’ın araştırma sektörünün dijitalleşmesi için vaat ettiği değeri yineleyen Adgager kurucusu Umut Vural, değerlendirmelerini şu ifadelerle tamamladı: “GAG Token’ın arkasındaki vizyon, kullanıcı katılımını ödüllendirmek, markalar ve kullanıcılar arasında şeffaf ve güvenilir bir etkileşim köprüsü oluşturmak, blockchain teknolojisinin faydalarını araştırma sektörüne taşımaktır. Adgager ekosisteminde bir ödül ve değer aktarım aracı olarak işlev gören GAG Token, kullanıcıların anketler, pazar araştırmaları ve Adgager üzerinde katıldıkları diğer etkileşimler yoluyla kazanabilecekleri bir ödüldür. Projeyle ilgili daha fazla bilgiye, teknik belgelere ve güncellemelere gagtoken.com adresinden ulaşabilirsiniz.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Popüler Firmalar
Güncel Haberler
Sponspor Bağlantılar: Antalya Haber